Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zilvar z chudobince

17. 6. 2012 8:22
je třeba vymyslet další heslo :-)

Hesla pomohou řekům přežít další období s ještě vyššími dluhy :-) My si pamatujeme hesla, kterými nás soudruzi od roku 1948 masírovali. A tak jsem si to najednou uvědomil, když soudruh marxista José Barroso vymyslel heslo a hřímal jej z tribuny bruselské zasedací hale - "potřebujeme více evropanství !!"  Tak tato větička by se jistě líbila Husákovským aparátčíkům a aktivním svazákům SSM. Skrátka, kdo vymyslí lepší heslo - posílí evropský mír. Nepřipomíná vám to něco?:-)

0 0
možnosti

Paeris Kiran

16. 6. 2012 7:43
žádná naděje ani světlo na konci

tunelu pro řecko není.

Odepsat víc řeckých dluhů je pro sver prakticky nemožné... výsledek by byl že by prakticky nikdo nedostal důchody. Takže nové "inflační dluhopisy" jsou řecku na nic... severní Evropa potřebuje aby se splácelo v Eurech.

Natisknout peníze které by inflací snížili cenu dluhů si severní státy (do kterých patříme i my) nemůžeme dovolit- jsme závislí na dovozu surovin a energií pro náš průmysl a inflace je pro nás škodlivá.

Z našeho severního pohledu je už nyní v Ekonomice v oběhu peněz příliš mnoho.

Pokud řekové odmítnout platit dluhy výsledek bude jenom válka... protože severní státy už nemají šanci zdanit své lidi dost na to aby zaplatili penzijní fondy.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS